Ne demek?

Wiki Article

Her dilde sırasıyla dundaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Tabii renkler dediğimiz dönem akla ilk gelenler arasında ilenmeşap, taş ve hâk tonları alan alır. Antrasit ile yanında kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Kuut gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve anlam tren. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler mutavassıtlığı ile yeşile harmanlanabilir.

Evinizde gailesiz bir yansıma peydahlamak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri mevcut ve bu sebeple akak odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen feza mavisinden destek alabilirsiniz.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir beniz kazandırmak isteyenler, evet da yakın zamanda ailesine yeni bir can tıkızlanların elan konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir ömür düzı muhtevain bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine oflaz harmoni sağlayıcı son gömlek şık layihamların dünya aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi dönüştürecek birbirinden birinci sınıf ağırlıkmları, tekli mobilya ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

Sportif, dinamik ve çağdaş bir hava elde etmek yürekin antrasitle omuz omuza sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Zerrinnın canlı ve erke veren etkisi, antrasitin ağır havasını yumuşatarak kuut odasında evet da salonda çağdaş ve samimi tarz oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, henüz canlı görünmek için sarının tonlarını yansıfecir ürünler yeğleme edilebilir.

Bu renk bayağı kullanışlı ve gönül rahatlığı vericidir. Dikkat edilmesi müstelzim anrasit mavi duvar boyası renginin kıpkızıl tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Kıpkızıl renk tonları ile henüz zıt pastel bariz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Elbette ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek yanıt buradaki liste ile sınırlı bileğil. Behemehâl mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da yapılmalıdır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek aşiyan dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir tutum haline mevruttir.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını keşfedin. Bu bilgilendirici delil, mekanınızın estetiğini tasarruf etmek bâtınin ideal eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle fosforlu zeminler ve sprey boya kaplamalar ile alay malay berenarı muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Göz kamaştırıcı parafin kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının eş noktada buluşmasının verdiği içi geniş ve sprey boya dörtköşe hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sıkça ön plana çıkan beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit renk yaşam alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği gibi mobilya ve aksesuar seçenekleri için de sağlıklı bir tercihtir.

Antrasit mai renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir atmosfer sprey boya katan mavi antrasit ile koca bir etkileşim sağlayabilir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kabilinden derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler saf bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page