antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Çkarın taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi modern soluk ile epey uyumludur. Beyaz zehir renkler ile kıyak bir geçim halindedir.

Siz bile gri duvar boyası üzerine veri sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Kuut gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve medlul tren. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler vasıtalığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabil öbür renklerle uyumlu bir renktir.

'2024 Senenin Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye davet ediyoruz. Tabiatın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle hayatın günce koşturmasının zarfında mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve kategorik tonlarda olan duvar renkleri olarak karşımıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her yıl kartalalarında dünya vermektedir.

Ceviz, meşe, çam üzere ahşap renkler antrasitle antrasit duvar boyas bir arada her alanda kullanılabilir. çıkma dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda bedduaşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin bedduaşap malzemeli antrasit renk tonları olmasına ilgi edebilirsiniz.

Antrasit renk aşiyan dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından koltuk ağırlıkmlarına denli kullanılan uyum renkleri zarfında kendine görev edinmiş renk olarak oldukça ilgi çekiyor.

Antrasit, biröte tonu ve tonu olan çok kıpkızıl bir gri renktir. Evinizde beğenilen bir atmosfer yaratmak istiyorsanız, yoğun gri duvarlar yahut bedduaşap ve metalden kuruluşlmış mobilyalar tercih edin.

Antrasit rengi umumiyetle derin gri yahut siyah olarak tanımlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta kıyak bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile sair dekorasyon unsurlarıyla oflaz bir intibak bağırsakerisindedir.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri kocaman antrasit renk tonları bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve yeryüzü malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara karmaşık bir atmosfer kazandırır.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yaptırılan 4000’den ziyade katılımcının katıldığı yeni bir ankete nazaran, dar sahiplerinin çoğunluğu…

Dirim alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri ortada önem saha koridorlar habbe atmosferinde epey önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Vizon rengi, akarsu yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi epey hayırlı bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazıları şunlardır:

Report this wiki page