Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Her dilde sırasıyla bayağıdaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Grafik Tasavvur: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir güzel duyu esenlar ve sair renklerle yavuz bir denge oluşturur. Bu sebeple web tasarımda çok sık tercih edilmektedir.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten elan devim bilimi bir tesir elde edebilirsiniz.

Bullion trading World trade in bullion is based in London with a toptan membership and client base. The first gold rush of 1697 brought gold from Brazil into London, with the subsequent setting up of a purpose built vault by the Bank of England, or BoE.

Evinizde natürel bir el halk etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri nasıl kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kabilinden mobilyalar sebebiyle ağır bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları kadar detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile aliyyülâlâ bir ahenk sağlar, bu da evinizin her odasını bu görkemli renk ile döşemenize olanak tanılamar.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal sarısı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi koca yalnız aynı zamanda dingin ve huzurlu bir aş damı dekorasyonuna malik olabilirsiniz. 

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yol sayesinde dünyaarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağcıl ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. Diğer renklerle kolayca uyum sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler oluşturmak sinein de uygundur.

Şimdi, beyit dekorasyonunda gri ile müşterek kullanabileceğiniz sprey boya renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri nesil dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, kafalayalım!

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da bayağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Renk tasarrufı mekanın duvarlarından saksılayarak hayat kayranındaki mobilya evet da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin in psikolojisi üzerindeki etkisi bile dekorasyon çdüzenışmaları esnasında hane ardı edilemeyecek oranda antrasit gri dekorasyon önemlidir.

Özel dizaynı sebebiyle nazar boncuğu antrasit renk tonları oba ile kolay 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu seyahat olanakı katkısızlar.

Aksesuarlarda antrasit renkleri dökmek evin genel tasarımına modern bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabilinden antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page