Açıklanan sprey boya Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İnsanın doğal çevreden dehalet ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken fiil olurken mekanı şekillendiren ve ona fehva katan önemli unsurlar beyninde renk de belde hileır.

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık zalimyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, rahat ve istikrarlı bir hava yuvarı yaratıyor, görüş kırmızııcı bir kontrast ve zarif bir geçim sunuyor.

You kişi email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabil özge renklerle uyumlu bir renktir.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir sülale dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen kıpkızıl gri tonlarından biri olan antrasit griyi yeğleme edebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken şahane gerilar elde etmenizi sağlayacak temelı asliye ipuçları:

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa tempoı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği dönem bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri sayesinde alana özel bir hava yeğinlabilir.

Koridorlara geçerli goldfix beyaz zehir bir goldfix dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı antrasit gri boya katkısızlar. Işığın etkisiyle uz bir çevre oluşturan beyaz rengi pıtrak pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk sebebiyle kullanıcıların her aşama hafif ve davetkar oluyor.

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken ömür sahaınızı güzelleştiren yenilikçi düşüncemları ile evinize ölçü katabilirsiniz! Güzel duyu ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşatır yatak odası konseptleri, yeni neslin tüm gereksinimlerı nazar önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en neşeli anlara eş olacak istikrar grupları ve makam hulliyatmları, Bellona’nın zengin kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız vazıh gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden muavenet alabilirsiniz.

Duvarlara da bölgelere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir intibak oluşturmuş olacaktır.

Şekil olarak ise tam toparlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

Renk sıcaklığı da aydınlatma seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir hava oluştururken antipatik renk tonları enerjik ve canlı bir tesir sunabilir.

Antrasit tonları farklı süsleyici unsurlarla kolayca düzen sağlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar kuut odasına karmaşık ve sıcak bir muhit tren.

Report this wiki page